Skip to main content

Som una microcooperativa que va sorgir el 2020 per la inquietud i l’experiència dels seus dos socis fundadors en el món cultural i associatiu, en l’àmbit de la gestió i en l’organització d’activitats de formació i lleure.

Hem volgut apostar per un model que promogués iniciatives d’economia social i solidària; un model cooperatiu, participatiu, eficaç i de formació contínua, que encaixàs amb els nostres principis i que es basàs en valors com ara la solidaritat, la igualtat, la responsabilitat, o bé l’ajuda mútua.

Som una societat microcooperativa en constant evolució, amb ganes de seguir aprenent dia rere dia i d’engrescar projectes que ens entusiasmen amb els nostres clients. Amb aquest vessant emprenedor i amb les ganes de seguir formant-nos i posar en pràctica els coneixements adquirits, vàrem decidir crear Suscultura; una microcooperativa de serveis culturals, de gestió d’associacions, de producció i organització d’esdeveniments i d’activitats educatives i d’oci. Seguint la línia de fomentar la cultura —i, sobretot, la local—, Suscultura ha estat mecenes de grups de música mallorquins de gran ressò; com ara Jès!, o Xanguito.

×